Gyártás

Home Gyártás
Gyártás
Gyártás

Automatizálja cége termelői tevékenységét - Gyártás

A Microsoft Dynamics 365 Business Central és a NAV (Navision) testreszabott megoldása segítséget nyújt a termelésirányítással, gyártással kapcsolatos összes tevékenység kezelésében, mint a gyártás-indítás, gyártási anyagjegyzék, anyagfelhasználás, útvonalak, műveleti idők, erőforrások, költségkövetés, szűk keresztmetszetek, Gantt-diagrammok, gyártási rendelések és alvállalkozók kezelése. A rendszer használatával lehetővé válik a változó vevői igények folyamatos, rugalmas és valós idejű kielégítése és a termelés optimalizálása. Pontosabb szállítási határidők megadását teszi lehetővé a szabad kapacitás és a konkrétan elígérhető kapacitás áttekintése. A termelési és raktározási funkciók szoros integrációja elősegíti a raktárak optimális elrendezését és helykihasználását.

Testreszabható

Az alkatrészek és a gyártási műveletek igény szerint módosíthatók, így rugalmasan alkalmazkodhat a vevői igényekhez.

A gyártás optimalizálható

A gyártásoptimalizálás érdekében hatékony ütemtervek készíthetők az azonos művelettervvel rendelkező termékcsalád rendelések tervezésével.

Gantt-diagramok segítik a munkát

A gyártási ütemtervek Gantt-diagramon megjeleníthetők, a folyamatok egyszerűen nyomon követhetők és újratervezhetők.

Naprakész információk nyerhetők ki

Pontosabb szállítási határidők megadását teszi lehetővé a szabad kapacitás és a konkrétan elígérhető kapacitás áttekintése.

Optimális ellátástervezésre van lehetőség

Az ellátástervezés többféle módszerrel elvégezhető, optimalizálható a raktárkészlet.

Optimális raktárkészlet-kezelés

A termelési és raktározási funkciók szoros integrációja elősegíti a raktárak optimális elrendezését és helykihasználását.

Maximális ellenőrizhetőségre ad lehetőséget

A termelés során jelentkező cikk-költségek, készletköltségek, a befejezetlen termelés és az ELÁBÉ értéke nyomon követhető.

Megoldásaink

Megoldásaink

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Egyszerűsítse és fejlessze vállalkozását a Dynamics 365 Business Central szolgáltatással, amely egy átfogó vállalatkezelési megoldás a kis-és középvállalkozások számára.

 

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Népszerű. Univerzális. Kipróbált. Biztosítsa cégének növekedését Magyarország egyik legnépszerűbb vállalatirányítási rendszerével, Microsoft Dynamics NAV-val!

Szervizplatform

Szerviz és szerződés kezelés a legmagasabb szinten. Univerzálisan alkalmazható bármilyen szerviz tevékenységgel foglalkozó vállalatnál. Web alapon, könnyen és egyszerűen.

ERP okos kiegészítők

NAV online adatszolgáltatás, E-számla, EKÁER adatszolgáltatás, Raktárkezelés mobil eszközön, EDI rendelés kezelés, Microsoft Power BI, Webshop integráció

img22
Referenciáink
TaurusTaurus
ML EnergyML Energy
A-PlastA-Plast
MokateMokate
BravogroupBravogroup
LandmannLandmann
0 +
Év Tapasztalat
0 %
Megfelelés NAV előírásoknak
0
Sikeres Projekt
0 +
Boldog Ügyfél

Miért válasszon minket?

Azon dolgozunk, hogy cégek, vállalkozások értékesítési és kiszolgálási folyamatait tegyük hatékonnyá. Segítünk, hogy Ön az üzlete növekedésére fókuszálhasson. Automatizáljuk folyamatait, csökkentjük az adminisztratív terheket, lehetővé tesszük vásárlói gyors és precíz kiszolgálását, átlátható folyamatok mellet.

DevIT Kft. - kapcsolat
dot
triangle1
Kapcsolat

Érdeklődik megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

circle1
map

Location1

  • 123 Street
  • Address2

Location2

  • 123 Street
  • Address2

Location3

  • 123 Street
  • Address2