Kis- és Nagykereskedelem

Home Kis- és Nagykereskedelem
vec01
Kis- és Nagykereskedelem

Egyszerűsítse és szabályozza vállalata kis- és nagykereskedelmi teendőit

A Microsoft Dynamics 365 Business Central és a NAV (Navision) teljes körű megoldást kínál a kiskereskedelem és a nagykereskedelem területén tevékenykedő vállalatok részére. Támogatja a vevők és szállítók kezelését, a készletgazdálkodást, árkalkulációt, raktármenedzsmentet és minden olyan területet, amely a kereskedelem alá tartozik.

A ERP program kis, közepes és nagyvállalatok számára is ideális megoldás, képes kiszolgálni mind a magánszemély, mind a viszonteladói igényeket. Segítségével egyszerűbbé és szabályozottabbá válnak kereskedelmi folyamatai.

 

 

Presales tevékenységek támogatása

A program ügyfélnyilvántartással, lehetőségek, tennivalók, kampányok kezelésével támogatja azt a folyamatot, amíg egy érdeklődésből rendelés lesz.

Eladási rendelések kezelése

A program a teljes eladási folyamatot támogatja az ajánlatkéréstől a számlázásig, beleértve a keretszerződések és a visszáruk nyilvántartását is. Kezelhetjük a vevők különböző szállítási címeit és a kiszállításokat végző szállítmányozókat is.

Cikkek és cikkcsoportok nyilvántartása

Hogyan kezeljem a több ezer cikkemet, hogyan csoportosítsam azokat, hogyan különböztessem meg a már eladott és a még csak katalóguscikként kezelt tételeket.

Árak és engedmények kifinomult kezelése

Vevők csoportjaira, sőt egyes vevőkre határozhat meg eladási árakat, ezeket kombinálhatja sor- és számlaengedményekkel, valamint fizetési kedvezményekkel.

Webshop integrált kezelése

A NAV rendszer integrálható meglévő webshopjával, ennek eredményeként a webshopban megjelenhetnek az aktuális cikk-, ár-, és készletinformációk, a rendelések pedig automatizáltan kerülhetnek át a NAV rendszerbe.

Megoldásaink

Megoldásaink

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Egyszerűsítse és fejlessze vállalkozását a Dynamics 365 Business Central szolgáltatással, amely egy átfogó vállalatkezelési megoldás a kis-és középvállalkozások számára.

 

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Népszerű. Univerzális. Kipróbált. Biztosítsa cégének növekedését Magyarország egyik legnépszerűbb vállalatirányítási rendszerével, Microsoft Dynamics NAV-val!

Szervizplatform

Szerviz és szerződés kezelés a legmagasabb szinten. Univerzálisan alkalmazható bármilyen szerviz tevékenységgel foglalkozó vállalatnál. Web alapon, könnyen és egyszerűen.

ERP okos kiegészítők

NAV online adatszolgáltatás, E-számla, EKÁER adatszolgáltatás, Raktárkezelés mobil eszközön, EDI rendelés kezelés, Microsoft Power BI, Webshop integráció

img22
Referenciáink
BravogroupBravogroup
A-PlastA-Plast
LandmannLandmann
TaurusTaurus
ML EnergyML Energy
MokateMokate
0 +
Év Tapasztalat
0 %
Megfelelés NAV előírásoknak
0
Sikeres Projekt
0 +
Boldog Ügyfél

Miért válasszon minket?

Azon dolgozunk, hogy cégek, vállalkozások értékesítési és kiszolgálási folyamatait tegyük hatékonnyá. Segítünk, hogy Ön az üzlete növekedésére fókuszálhasson. Automatizáljuk folyamatait, csökkentjük az adminisztratív terheket, lehetővé tesszük vásárlói gyors és precíz kiszolgálását, átlátható folyamatok mellet.

DevIT Kft. - kapcsolat
dot
triangle1
Kapcsolat

Érdeklődik megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

circle1
map

Location1

  • 123 Street
  • Address2

Location2

  • 123 Street
  • Address2

Location3

  • 123 Street
  • Address2