Rólunk

Home Rólunk
Vector01
Szoftverfejlesztő alvállalkozóból bevezető cég

DevIT Kft.

Megalakulásakor a DevIT Kft. három, Navision terén tapasztalt szoftverfejlesztőből állt. Azzal a céllal jött létre a cég, hogy a gazdasági válság közepén költséghatékony fejlesztési szolgáltatást nyújtson a Microsoft Dynamics NAV bevezető cégek számára.

Eleinte egy-egy már NAV rendszert használó cég vett igénybe tőlünk szoftvertámogatási szolgáltatást, majd fokozatosan fejlődtünk vállalatirányítási rendszer bevezető céggé. Az évek során sikerült olyan kiváló szakemberekből álló csapatot építenünk, mellyel az ügyfeleink által támasztott magasszintű szakmai igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.

A rendszerbevezetésen túl egyre több olyan ügyféllel bővülünk, akiknél már korábban megtörtént a NAV bevezetése – több-kevesebb sikerrel – , segítségünkkel azonban sikerül kihozni a maximumot vállalatirányítási rendszerükből.

Szakértelem a különféle üzleti megoldásokban

Sokszínű referencia

Ügyfeleink tevékenységi köre igen széles palettát jelent. Ennek köszönhetően olyan nagy tapasztalatra sikerült szert tennünk, hogy szakértőinket már nem érheti meglepetés az új projekteknél.

 

Ügyfélkezelésünk alapelvei a jó hangulatú kapcsolattartás és a hosszú távú kapcsolatra való törekvés. Igyekszünk a bevezetést követően is segíteni a cég ügyvitelét ezzel hozzájárulva a minél hatékonyabb és eredményesebb működéshez.

 

Mindezeknek köszönhetően évről évre sikerül jelentős mértékben növelni ügyfeleink számát és cégünk méretét. Napjainkra a DevIT Kft. a magyar Microsoft Dynamics piac komoly szereplőjévé nőtte ki magát.

Vector077
Csapatunk

A mi különleges csapatunk - DevIT Kft.

Lengyel Gábor
Lengyel Gábor

CEO

Lengyel-Szabó Edina
Lengyel-Szabó Edina

Irodavezető

Mácsány Melinda
Mácsány Melinda

ERP Konzulens

Gyovai Ákos
Gyovai Ákos

ERP Developer

Szilvási Csaba
Szilvási Csaba

Senior Developer

Banka Viktor
Banka Viktor

Projekt Manager

Füge
Füge

IT Security

Referenciáink
LandmannLandmann
TaurusTaurus
BravogroupBravogroup
MokateMokate
ML EnergyML Energy
A-PlastA-Plast
0 +
Év Tapasztalat
0 %
Megfelelés NAV előírásoknak
0
Sikeres Projekt
0 +
Boldog Ügyfél

Miért válasszon minkett

Azon dolgozunk, hogy cégek, vállalkozások értékesítési és kiszolgálási folyamatait tegyük hatékonnyá. Segítünk, hogy Ön az üzlete növekedésére fókuszálhasson. Automatizáljuk folyamatait, csökkentjük az adminisztratív terheket, lehetővé tesszük vásárlói gyors és precíz kiszolgálását, átlátható folyamatok mellet.

DevIT Kft. - kapcsolat
dot
triangle1
Kapcsolat

Érdeklődik megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

circle1
map

Location1

  • 123 Street
  • Address2

Location2

  • 123 Street
  • Address2

Location3

  • 123 Street
  • Address2