Szerviz menedzsment

Home Szerviz menedzsment
img77
Szerviz menedzsment

Tegye átláthatóvá és kontrolláltá szerviz tevékenységét - Szerviz menedzsment

Bármilyen értékesített vagy bérbe adott eszközhöz kapcsolódó további szolgáltatás, karbantartás, szerviz menedzsment feladatát magas szinten támogatjuk. Rugalmas megközelítésünk segítségével felmérjük és megértjük az egyedi folyamatokat és a meglévő funkciók testre szabásával költséghatékony egyedi választ adunk az igényekre.

Saját fejlesztésű Szervizplatform programunk támogatja az összes szokásos folyamatot a szerviz menedzsmentben, a szerviz bejelentéstől kezdve a technikusok megbízás tervezésén keresztül egészen a számlázásig. Az aktuális szerviz eset mellett lehívható a teljes szerviz történet beleértve a tervezett karbantartási munkálatokat is.

Szervizplatform

Szervizmenedzsment szoftver szakértőktől profiknak

Szerviz és szerződés kezelés a legmagasabb szinten. Univerzálisan alkalmazható bármilyen szerviz tevékenységgel foglalkozó vállalatnál. Web alapon, könnyen és egyszerűen.


Szervizplatform szolgáltatásunk a szervizfolyamatok hatékony működtetését, követését irányítását segít kézben tartani, mellyel garantált a vevői elégedettség és ügyfélélmény is.


Ismerje meg megoldásunkat bővebben:

szervizplatform
Referenciáink
MokateMokate
ML EnergyML Energy
A-PlastA-Plast
LandmannLandmann
TaurusTaurus
BravogroupBravogroup
0 +
Év Tapasztalat
0 %
Megfelelés NAV előírásoknak
0
Sikeres Projekt
0 +
Boldog Ügyfél

Miért válasszon minket?

Azon dolgozunk, hogy cégek, vállalkozások értékesítési és kiszolgálási folyamatait tegyük hatékonnyá. Segítünk, hogy Ön az üzlete növekedésére fókuszálhasson. Automatizáljuk folyamatait, csökkentjük az adminisztratív terheket, lehetővé tesszük vásárlói gyors és precíz kiszolgálását, átlátható folyamatok mellet.

DevIT Kft. - kapcsolat
dot
triangle1
Kapcsolat

Érdeklődik megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

circle1
map

Location1

  • 123 Street
  • Address2

Location2

  • 123 Street
  • Address2

Location3

  • 123 Street
  • Address2